Photo © B7L9/ Kamel Lazaar Foundation

Photo © B7L9/ Kamel Lazaar Foundation

Repainting the station

The large exterior surfaces of the building provide a great opportunity to energise the site through mural, pattern and colour.

We propose a commission for artists to work with local communities to change how the building looks. Signposting the changes being made on the inside and the building’s new role as a creative and community hub.


SHARE your thoughts

We want to hear what you think of these ideas to ensure we create something that is of use to the communities we look to serve.

The plans outlined here are just the first iteration based on conversations with local and artistic communities - but now we are widening this out and want to get as much feedback on the ideas as possible.

As part of our next stage of development we will be reaching out to consult further with local and artistic communities to discover the needs, collect data on current situation and start to co-design solutions.

Let us know what you think about our ideas for the outside here, or see the Feedback page to give broader feedback and ideas on the plan.

e.g. a mural, bright colours, patterns, green-scaped
Name *
Name
Are you interested in...
Tick all that apply
Would you like to get involved by...?
We will get in touch with you with more information via email
Stay up-to-date
Receive updates about the project by email with our newsletter. If you sign-up, you are agreeing to our Privacy Policy (see more at http://bricksbristol.org/privacy-policy)